Az Úr dicsőségére!

https://cobma.org/
Missziós konferencia a családdal egy számunkra teljesen új gyülekezetben.

https://adirondackbiblechapel.org/
A new yorki támogató gyülekezetünkkel tölt a családunk pár napot. Utána a család hazajön.

Ed Harttal meglátogatunk egy pennsylvaniai gyülekezetet. Szintén teljesen új gyülekezeti kapcsolat lehetőségét rejti ez a látogatás.


Greg és Martha: ők támogatóink. Az ő gyülekezetükben is fogok beszélni az imaházról – ez egy új kapcsolat lehet számunkra.

Az itteni magyar baptista és református lelkészekkel találkozok. Mindkettő régi barátom. Az Úr tudja, hogyan akarja használni ezt a két találkozást.
Bal oldalt Zsolt, baptista lelkipásztor, mellette Csaba, református lelkész.

https://www.springfieldbible.org/
A pásztor és fia is tanítottak már többször az Élet Szavánál, régi ismerősei sokunknak. A gyülekezetünknek szintén egy teljesen új kapcsolat. Az Úr nagyon megragadta az egyik pásztor szívét az imaházunk történetével. Itt a férfiakkal és a vezetőkkel találkozok.

https://pariscbc.org/
Az itteni lelkipásztor, Dave Laborde, is sokszor tanított már az Élet Szavánál, neki én is többször fordítottam. Ez is új kapcsolat a gyülekezetünk számára. Itt több közönség előtt is fogok beszélni egy szerda este.

David és Becky Johnst és a gyülekezetüket látogatom meg. Beckyt gondolom sokan megismeritek. Az Úr szerintem az ő szívüket is készíti, hogy mellénk álljanak. Imádkozzunk egy szoros kapcsolatért a mi gyülekezetünk és az övék között.
https://www.gcbchurch.com/

2018-ban járt nálunk egy csoport McKinney-ből. Őket fogom meglátogatni. Nagyon kedves testvérek, és nagylelkűen segítették korábban a szolgálatunkat. Imádkozzatok, hogy egy-egy gyülekezetbe is eljussak, amíg itt vagyok Dallas környékén. Ez lesz utam utolsó állomása.

Scroll to Top